Хаси Роси ЕООД
Кредити, застраховки, продажби и куриерски услуги в град Русе

Наши Партньори

            

БенчМарк Финанс – водещ инвестиционен посредник на българския пазар, носител на редица награди и отличия. Предоставя брокерски услуги и на територията на държави-членки на ЕС.

Дружеството е лицензирано от Комисия за финансов надзор (КФН) през 2004 г.

Клиентите на БенчМарк Финанс могат да търгуват с над 30 000 финансови инструмента на международните финансови пазари – акции, валутни двойки, стоки, борсови индекси, борсови фондове, фючърси, криптовалути и други.

Посредникът предоставя и търговия на Българска фондова борса с акции, облигации, компенсаторни записи и компенсационни бонове.


         

 

ЮтеКредит България ЕООД e част от международната компания АС ЮтеКредит Европа, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение или поръчители. Нашите клиенти имат възможност да получат одобрената сума бързо и лесно по банков път или на касите на EasyPay.

 

   Най-големият Кредитен Консултант в България | КРЕДИТ ЦЕНТЪР

 
 КредитЦентър е най-големият кредитен консултант в България с над 18-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. КредитЦентър е вписан в Регистъра на кредитните посредници към Българска Народна Банка с №BCI00002. Притежава лиценз за извършване на дейност и като застрахователен брокер. КредитЦентър е вписан в Публичния регистър по чл.30, ал.1, т.9 от Закона за Комисията за финансов надзор под №65-ЗБ/22.08.2007г.

        Намерете Най-Добрия Бърз Кредит за Вас + 3 Предложения - Besto.bg - Мнения,  Избор, Препоръки
   
Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор.

Като ли­дер на па­за­ра за он­лайн кре­ди­ти, ком­па­ни­я­та ни по­сто­ян­но на­ла­га нови ре­ше­ния, чрез ко­и­то предо­ста­вя­ме на на­ши­те кли­ен­ти въз­мож­ност за крат­ко­сроч­но фи­нан­си­ране.

         
       

 
СУПЕР КРЕДИТ   сме на разположение, за да Ви съдействаме за изпълнението на Вашата цел и да Ви дадем полезна информация и най-добрия съвет за правилния избор при кредитиране, независимо от местоположението Ви в България. Нашите експертни консултанти обслужват клиенти в цялата страна. В качеството си на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с водещи банки и небанкови финансови институции в България.

 

        Често задавани въпроси - Factor I.N.

   

Фактор И.Н. е финанова институция регистрирана през 1997г. На база своя опит и желанието на нашите клиенти в последните години компанията стартира развитието и предлагането на услуга за парични преводи на територията на страната с възможност за полуаване до 5 минути!

Фактор И.Н. предлага услугата Фактор Експрес – пощенски парични преводи.

Нашата лицензия издадена от КРС гарантира на нашите клиенти ясни правила – определено работно време, на всички наши агенти предлагащи услугата, точни технически изисквания за извършване на услугата, ясни цени на услугата и конкретни размери на обезщетение.

          

След 21 години активна дейност, като представител на платежната система MoneyGram, днес Фактор И.Н. АД притежава една от най-големите мрежи в страната, която предлага възможност на хора от всякакви населени места да получат или изпратят пари за страната или чужбина и по този начин да бъдат по-близо до любимите си хора.

Наша мисия е да предоставяме услугата, която притежава силата да въздейства положително на хиляди хора всеки ден!

 

 

       

  Top Rent A Car предлага автомобили под наем в цяла България и по-големите летища на Балканите. Основните ни предимства са: новите автомобили, високо ниво на обслужване, удобни локации. Компанията ни е основана през 2003 г. Към момента е един от водещите доставчици на услугата в страната.

 

        Getting Closer to the Market, Western Union Opens Office in Ivory Coast

    Благодарение на съвместната работа на Western Union, Кеш Eкспрес и партньорите ни, ние дълги години успяваме да предоставяме на нашите потребители бързи, удобни и надеждни възможности за извършване на избраните от тях услуги за парични преводи.

 

 

          

  
ИНТЕРЛОГИСТИКА  е транспортно логистична фирма, регистрирана през 1990 г.
Главният ни офис е във Варна, имаме офиси и в София, както и във всички областни градове на България. В края на 2010-та година влезе в експлоатация новият ни логистичен център разположен в района на Летище София. Със своята модерна складова и офис база, логистичен център София разширява възможностите ни и подобрява качеството на предлаганите от нас услуги.
Интерлогистика е оторизиран от IATA карго агент, член е на FIATA и НСБС (Националното сдружение на българските спедитори).
Интерлогистика притежава сертификат за качество ISO 9001: 2008.