Хаси Роси ЕООД
Кредити, застраховки, продажби и куриерски услуги в град Русе

ЮтеКредит
                                                                                         ц  


 

     " ХР ЕНЕРДЖИ " ЕООД е партньор с ,, ЮтеКредит България"  ЕООД


За компанията: 


   ЮтеКредит България ЕООД e част от международната компания АС ЮтеКредит Европа, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение или поръчители. Нашите клиенти имат възможност да получат одобрената сума бързо и лесно по банков път или на касите на EasyPay.


Прозрачни Условия : 

    ЮтеКредит България е регистрирана финансова институция от Българската Народна Банка с рег. № BGR00415. Като такава, ние водим отговорна кредитна политика, която включва внимателна оценка на риска при отпускането на кредити, ясни и прозрачни условия без скрити такси, както и първокласно обслужване на клиентите ни по всяко време на работния процес.


Гъвкави Възможности : 

   Кредитите, които предлагаме могат да бъдат за срок от 1 до 24 месеца, в размер съобразен с Вашите доходи, желана месечна вноска и кредитоспособност. Можете да изберете размера на месечната Ви вноска, както и датата на плащане.


Отговор до 20 минути  : 

  За да кандидатствате е необходимо да посетите наш офис или да попълните он-лайн формата за кандидатстване на нашата страницата. Наш консултант ще се свържи с Вас, за да Ви представи продуктите.

 
      Наши офиси : 

 

     гр. Русе       бул.Липник 54 " Комплекс " ОЛИМП        Тел:    089 59 75 600
    с. Подайва       ул. Девети Септември 37        Тел:    089 98 22 394