Хаси Роси ЕООД
Кредити, застраховки, продажби и куриерски услуги в град Русе

Услуги                                                                     


ПАРТНЬОРИТЕ         

 Професионално
почистване на домове
Фирма за почистване, си осигурявате голям екип и професионални препарати . Това прави почистването много по-бързо и по-качествено, а домът ви блести от чистота.Наш екип ще се грижи за вашият дом. 

 

 Мислили ли сте някога да си партнирате с консултантска фирма за подбор на персонал?

„ХР ЕНЕРДЖИ " ЕООД  е частна предлага пълен набор от услуги по подбор на персонал, като  използва гъвкави и иновативни подходи за намиране на най-подходящите професионалисти за своите клиенти.

 


Top Rent A Car предлага автомобили под наем в цяла България и по-големите летища на Балканите. Основните ни предимства са: новите автомобили, високо ниво на обслужване, удобни локации.Предлагаме програма с отстъпки на редовните ни клиенти. Създадохме програмата MyTop, която гарантира отстъпки и бонуси на клиентите ни когато резервират онлайн.

 


Плащане с дебитна/кредитна карта
 " Хаси-Роси " Ви дава възможноста да си заплатите вашите задължения от вкъщи Плащане с дебитна/ кредитна карта през ВПОС-а на ДСК 

 

 

 

 

 ИНТЕРЛОГИСТИКА  е транспортно логистична фирма, регистрирана през 1990 г.

 

 

КредитЦентър е най-големият кредитен консултант в България с над 18-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. КредитЦентър е вписан в Регистъра на кредитните посредници към Българска Народна Банка с №BCI00002. Притежава лиценз за извършване на дейност и като застрахователен брокер. КредитЦентър е вписан в Публичния регистър по чл.30, ал.1, т.9 от Закона за Комисията за финансов надзор под №65-ЗБ/22.08.2007г.