Хаси Роси ЕООД
Кредити, застраховки, продажби и куриерски услуги в град Русе

ХР УСЛУГИ                                                                                            

 

      Забързаното ежедневие често се налага да жертваме малкото свободно време, което имаме, за да дезинфекцираме банята, да почистим кухнята, да пуснем прахосмукачка и още какво ли не. Затова, много хора вече избират да се доверят на професионална почистваща фирма, за да поддържат дома си чист и спретнат. Наемането на професионалисти спестява не само време, пари и главоболия, но и повишава качеството на крайните резултати, защото екипът на фирмата за почистване използва професионално оборудване и препарати с доказани качества за цялостно почистване и дезинфекция.

                               

                                   Преди да изберете фирма за почистване определете от какво точно се нуждаете

  Изборът на качествена фирма за почистване може да бъде значително улеснен само с няколко стъпки:

 

  1. Преди да встъпите към избора на професионална фирма за почистване, трябва да определите от какво точно се нуждаете - еднократно сезонно почистване или абонаментно почистване на определен интервал от време (например, веднъж седмично).
  2. Следващата стъпка е да разгледате портфолиото от включени услуги на няколко почистващи фирми и да определите коя отговаря на Вашите нужди.
  3. Третата стъпка е да проверите отзивите от клиенти, за да прецените качеството на предоставените почистващи услуги.
  4. Накрая, но не на последно място, да поискате оферта с цени за избраните почистващи услуги.


 

       

Почистването след ремонт с нас е лесно!

Притежаваме уредите, препаратите и умението да почистим нежеланите остатъци от латекс, гипс, бои и др. Почистването включва:

 

  • обезпрашаване
  • почистване на дограма от гипс и латекс
  • почистване на стъкла
  • почистване на санитарни помещения – санитарен фаянс, теракота, душове, батерии, душ кабини, вани
  • забърсване на шкафове и електроуреди
  • почистване на подови настилки

Вашето жилище ще бъде отлично обезпрашено и почистено, обикновено за не повече от ден. Знаем, че след дългия ремонт нямате търпение да влезете в своя обновен и чист дом.

                   


Бутиково е, защото ние почистваме с ръцете си, докосваме и с внимание третираме всеки един детайл във Вашия дом. Точно както при производството на най-скъпите автомобили или мебели детайлите се изработват ръчно, така със същото внимание подхождаме и ние към детайлите и скъпите за Вас вещи, които красят дома Ви. Разбира се, използваме професионални машини, за да предложим по-високо качество, но накрая всичко проверяваме „на ръка“. Затова, когато приключим с почистването, гордо можем да сложим етикет „ръчна изработка - Енерджи“.

Нашият екип е съставен от  професионални   служители – те знаят как да открият и почистят местата във вашия дом, които дълго сте отлагали да почистите или дори не знаете, че съществуват и са мръсни. Ние работим с клиенти, чиито домове или офиси са в централните и южни квартали в  Русе . Клиентите на фирма за бутиково почистване „ЕНЕРДЖИ “ са работещи и много взискателни хора. Те поставят високи цели и изисквания както към самите себе си, така и към нас - екипа, който са избрали да поддържа техния дом или офис.